Stel je voor dat je deelneemt aan een magische zeeverzamel expeditie. Groepen kinderen uit verschillende landen gaan op zoek naar verborgen schatten en magische wezens diep in de zee. Ze voeren een bootcamp uit waarbij ze leren hoe ze zich als een echte zeemeermin kunnen voelen.

De “zee-bootcamp” begint met een spel waarbij de kinderen de verschillende zeemeerminnen kunnen leren kennen. Daarna doen ze verschillende oefeningen om hun behendigheid in het water te verbeteren. Ze leren zwemmen als zeemeerminnen, met de staart. Ook leren ze het verschil te zien tussen verschillende soorten zeedieren en planten.

Daarnaast leren de kinderen ook hoe ze hun krachten kunnen gebruiken om het koraal te beschermen. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken om de verschillende problemen in de oceanen aan te pakken.

Na de bootcamp krijgen de kinderen een certificaat mee dat aangeeft dat ze deelnamen aan de “zee-bootcamp” en dat ze een echte zeemeermin zijn geworden. Ze krijgen ook een magische staart mee.

Deze bootcamp is bedoeld om kinderen enthousiast te maken voor de oceanen en de zeebodem en om ze aan te moedigen om een actieve rol te spelen in het beschermen van het milieu. De zeemeerminnetjes bootcamp is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die meedoet. Bovendien leren kinderen op een leuke manier meer over de wonderen die de oceanen te bieden hebben en krijgen ze een gevoel van verantwoordelijkheid. Deze bootcamp is dus een unieke ervaring voor iedereen die deelneemt.