Wees voorbereid op een magisch moment tijdens de Eenhoorn-ijsbaanrace! Deze unieke race voert je mee op een eenhoorn-avontuur.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om op een echte magische eenhoorn rond te racen op een ijsbaan. Voor iedereen die een kinderhart heeft, is het een droom die uitkomt.

Tijdens de race draag je een magische hoed die je een eenhoorn-uiterlijk geeft. Om de race extra spannend te maken, worden er fictieve eenhoorn-vrienden opgesteld waarmee je kunt concurreren.

Bij aankomst krijg je een speciale toegangspas die je Eenhoorn-ijsbaanrace-ervaring bevat, inclusief een uniek racepak en een magisch lot. Met de magische lot krijg je de kans om een extra gave prijs te winnen.

Daarnaast is er een speciaal aangelegde ijsbaan waar je met je eenhoorn mag racen. De baan is zo ontworpen dat je een avontuurlijke ervaring krijgt tijdens het racen.

De race wordt afgesloten door een winnaarsceremonie waarbij de winnaar in stijl wordt bedankt. Naast de winnaar, worden ook de overige deelnemers in het zonnetje gezet met een beker en een certificaat.

De Eenhoorn-ijsbaanrace is een unieke ervaring die je niet mag missen. Boek nu je ticket en beleef de magische race!