Gisteren was er een kabouter-basketbalwedstrijd georganiseerd in de buurt. Het werd een drukke, gezellige en een leuke wedstrijd waar veel kinderen en kabouters op af kwamen.

Het merendeel van de teams bestond uit drie kabouters. Elke kabouter droeg een kleurrijke pak met een zwarte kniebroek en een paar kleurrijke kaboutermutsen. Alle teams hadden een basketbal met de naam van hun team erop.

De wedstrijd begon al vroeg in de ochtend. De teams namen plaats op het basketbalveld en de wedstrijd begon. Er werd hard geschoten en gevochten om de bal. Er waren veel gemene trucjes om de bal van de andere teams te stelen.

Na een lange strijd, werd het team met de meeste punten uiteindelijk de winnaar. De winnaar kreeg een medaille en een kleurrijke ballon. Er werden ook prijzen uitgedeeld aan de tweede en derde plaats.

Het was een geweldige ervaring voor alle kinderen en kabouters. Veel van hen gaven aan dat ze van plan zijn om de wedstrijd volgend jaar opnieuw te organiseren. Dit toont maar weer eens aan dat kabouter-basketbal een leuke en leerzame activiteit is die veel mensen plezier verschaft.