Verplaatsbare rollende grasvelden bieden veel voordelen voor stadions, campings en andere locaties die regelmatig gras nodig hebben. Ze kunnen in elke gewenste hoeveelheid naar een locatie worden gebracht, waardoor het onderhoud gemakkelijker wordt. Bovendien is deze veldoplossing heel flexibel; locaties kunnen de velden naar een andere locatie verplaatsen als ze die ruimte nodig hebben.

De rollende grasvelden zijn ook zeer duurzaam. Deze velden kunnen worden hergebruikt in andere locaties, waardoor ze een lagere overall kosten dan het aanleggen van conventionele grasvelden. Bovendien verminderen de rollende grasvelden de vervuiling, omdat ze geen extra bewatering of chemische meststoffen vereisen, en ze helpen ook bij het behoud van de bodemstructuur.

De verplaatsbare rollende grasvelden zijn ook een leuke toevoeging aan elke locatie, omdat ze in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen kunnen worden gemaakt. Ze zien er ook mooi uit en kunnen worden gecombineerd met andere landschapsonderdelen zoals struiken, bomen en bloemen. Zo kunnen locaties hun velden vormgeven naar hun eigen stijl.

Er zijn veel voordelen aan verplaatsbare rollende grasvelden. Ze zijn milieubewust, ze maken het onderhoud veel eenvoudiger, ze helpen bij het behoud van de bodemstructuur en ze helpen locaties een stijlvolle look bieden. Zelfs als de locatie de grasvelden niet regelmatig nodig heeft, kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst naar een andere locatie als deze weer gras nodig heeft. Verplaatsbare rollende grasvelden zijn een duurzame oplossing voor stadions, campings en andere locaties die regelmatig gras nodig hebben.