Het Tandenborstel-muziekfestival is een jaarlijks terugkerend festival in het Nederlandse stadje Apeldoorn. Het festival is opgericht door een groep jongeren met de bedoeling om de lokale muziekscene te versterken en een platform te bieden aan beginnende artiesten.

Het festival vindt plaats in de zomer en brengt een diversiteit aan stijlen en genres samen, waaronder rock, hip-hop, jazz, blues en meer. Elk jaar treedt een selecte groep artiesten op, waarvan de meesten nog niet eerder op een podium hebben gestaan. De artiesten worden geselecteerd door een panel van muziekprofessionals, dat ook de show begeleidt met professionele technische ondersteuning.

De sfeer op het festival is ontspannen en vriendelijk. Er is een kleine markt met lokaal geproduceerde producten en eet- en drinkverkopers. Er zijn ook verschillende activiteiten voor kinderen, zoals een kinderboerderij, een muziekworkshop voor kinderen en een kinderconcert. Het festival is een unieke ervaring voor bezoekers, van jong tot oud.

Het festival is bijzonder populair onder lokale muzikanten, die er graag komen om hun muziek te laten horen en hun leeftijdsgenoten te ontmoeten. Daarnaast trekken lokale fans van alle leeftijden naar het festival om kwaliteitmuziek te horen en nieuwe artiesten te ontdekken.

Het Tandenborstel-muziekfestival is een unieke gelegenheid voor artiesten en muziekliefhebbers om samen te komen om de lokale muziekscene te steunen en te versterken. Het is een evenement waar mensen kunnen komen om de muziek te ontdekken, plezier te maken en nieuwe vrienden te maken. Als je op zoek bent naar een uniek muziekevenement, dan is het Tandenborstel-muziekfestival absoluut een bezoek waard.