Je hebt er vast al eens van gehoord: de stoelpootrace. Een leuke en grappige manier om een dagje leuker te maken. In deze race nemen deelnemers een oude stoelpoot mee en gooien deze zo ver mogelijk weg. Aan de hand van de afstand worden punten toegekend. Het leuke eraan is dat het een reisende race is. Iedereen die deelneemt, brengt de stoelpoot verder mee.

Het is een leuke manier om een dagje leuker te maken. Iedereen die de race mee maakt, doet dat omdat het leuk en grappig is. Het is ook een goede manier om je fysieke conditie op te bouwen. Je zult zien dat je al snel wat extra vet verliest als je stoelpootracet.

De race wordt gespeeld door twee teams. Elke speler krijgt één stoelpoot. Vervolgens moeten de teams strijden om te kijken wie de stoelpoot het verste kan gooien. Elke speler krijgt een bepaalde afstand die hij of zij moet halen. Vervolgens worden er punten toegekend aan het team dat de verste afstand heeft bereikt.

Het is een leuke manier om je dag enige variatie te geven. Bovendien is het ook nog eens goed voor je conditie en kan het een leuk uitje zijn voor vrienden of familie. Als je de race meedoet krijg je ook nog eens een heerlijke afsluiting in de vorm van een lekkere maaltijd!

Al met al is reisende stoelpootrace leuk, gezond en een leuke manier om je dag meer afwisseling te geven. Heb jij deze race al eens geprobeerd? Probeer het dan zeker een keer uit!