Reizen, yoga en eten zijn de drie dingen die mij gelukkig maken. Door te reizen krijg ik zo veel energie van het ontdekken van andere culturen, het waarderen van de diversiteit en het hebben van onvergetelijke ervaringen. Reizen biedt me niet alleen de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en met nieuwe levenservaringen in aanraking te komen, maar het biedt mij ook de vrijheid om mezelf te verkennen. Ik heb geleerd dat ik mezelf beter begrijp als ik mezelf in verschillende landen en culturen stort.

Yoga is een andere manier waarop ik mezelf kalmeer en mezelf beter begrijp. Yoga biedt me de mogelijkheid om mijn gedachten te ordenen en mezelf te verbinden met mijn lichaam. Door middel van yoga heb ik leren dat ik mezelf gelukkig kan maken door mezelf te accepteren en lief te hebben. Het helpt me ook om bewust te zijn van wat er om me heen gebeurt en om meer rust in mijn leven te hebben.

Daarnaast maakt eten me ook gelukkig. Eten is een manier waarop ik mijn vermoeide lichaam en geest kalmeer. Niet alleen voedt het mijn lichaam, maar het helpt me ook om mezelf te ontspannen en energie te krijgen. Eten is ook een manier om mezelf te verwennen. Als ik me verveel of gestresseerd ben, maakt het me blij om lekker eten te maken.

In het algemeen helpen reizen, yoga en eten me om gelukkig en gezond te zijn. Elke dag sta ik op met verwondering voor het leven, krijg ik energie door yoga en ik geniet van heerlijk eten. Ik ben me ervan bewust dat deze drie dingen me helpen om mijn beste leven te leven.