Kangoeroe-waterpolo is een interessante sport die steeds populairder lijkt te worden. Deze sport werd bedacht door een Australisch team in de jaren 50, maar het spel is in de tussentijd uitgegroeid tot een wereldwijde rage.

Kangoeroe-waterpolo is een watersport die erg op reguliere waterpolo lijkt, met een verrassend verschil: er wordt gespeeld met twee teams van maximaal zes personen. Elke speler draagt een kangoeroe-kostuum dat het spel interessanter maakt. Het doel van het spel is het scoren van meer doelpunten dan de tegenstander.

De regels van Kangoeroe-waterpolo zijn erg eenvoudig: er zijn geen time-outs, er is geen grens aan het aantal goals dat een team kan scoren en er is geen vaste speeltijd. In plaats daarvan krijgt elk team een bepaald aantal punten en mag het spel voortduren totdat een team het aantal punten bereikt dat is vastgesteld door de organisatoren van de wedstrijd.

Kangoeroe-waterpolo is ook een leuke sport om te zien. De spelers zien eruit als echte kangoeroes terwijl ze heen en weer springen in het water, het is een geweldige manier om een publiek te entertainen. Veel mensen kiezen er daarom voor om deze sport op hun evenementen te vertonen.

Kangoeroe-waterpolo is een leuke en unieke sport die gezien het enthousiasme waarmee het wereldwijd wordt ontvangen, steeds populairder lijkt te worden. Het is een leuke manier om met vrienden te spelen en als je nog geen kans hebt gehad om deze sport te proberen, is het de moeite waard om het eens uit te proberen!